Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax rekent op vertrek en denkt aan Sneijder, Anita en Eredivisionisten'

Laatste update:

De 126-voudig international van het Nederlands elftal heeft meermaals aangegeven in Europees Istanbul te willen blijven, maar onder trainer Igor Tudor is hij niet altijd verzekerd van een basisplaats. Sneijder begon zijn loopbaan bij Ajax en kwam in die periode tot 58 doelpunten en 44 assists in 180 officiële wedstrijden.

Meer: Derksen ziet Sneijder grote fout begaan: ‘Hierdoor neemt Ajax hem niet’

Ajax gaat volgens de bovengenoemde bron voor een ervaren of een jonge kandidaat. Naast Sneijder zou ook Vurnon Anita van Newcastle United een optie zijn, hoewel hij doorgaans wat verdedigender opereert op het middenrif. Sofyan Amrabat (FC Utrecht), Lewis Baker (Vitesse, gehuurd van Chelsea) en Ferdi Kadioglu zouden de overige kandidaten zijn.

Voor wie zou Ajax moeten kiezen indien Davy Klaassen vertrekt?

Meer nieuws

Ajax Vrouwen verslaan Fortuna Sittard en winnen zesde TOTO KNVB Beker
3
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
10
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
18
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties