Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax reserveert 36 miljoen euro voor verbouwing van De Toekomst

Laatste update:

"Het huidige sportcomplex moet worden uitgebreid naar vijftien velden, veel daarvan worden natuurgras. We willen de ArenA en de Toekomst dichter bij elkaar brengen. Waar nu P2 zit, moet een nieuw stadion komen met de capaciteit van zesduizend toeschouwers. We hopen dat het in 2022 klaar is, maar wellicht is dat net iets te ambitieus", zegt operationeel directeur Rutger Arisz op de algemene ledenvergadering.

Ajax spreekt van een 'topfaciliteit op Europees niveau'. De natuurgrasvelden die nu worden gebruikt door Jong Ajax, de jeugdteams en het vrouwenelftal worden over een aantal jaar alleen trainingsvelden. Op die manier wil de Amsterdamse club de spelers meer privacy geven.

Goede zaak dat Ajax De Toekomst zo grondig gaat verbouwen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties