Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax reserveert tien miljoen euro voor de Turkse opvolger van Perr Schuurs

Laatste update:

De regerend landskampioen scout Kaplan al een tijdje en intensiveerde die scouting sinds april van dit jaar. De jeugdinternational van Turkije heeft op hoofdlijnen zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax over een vijfjarig contract. De onderhandelingen met Trabzonspor zouden op dit moment in volle gang zijn en uiteindelijk zal de transfersom, zo verwacht De Telegraaf, ongeveer tien miljoen euro gaan bedragen. Alles komt echter pas rond als Schuurs definitief vertrekt bij Ajax.

Dat lijkt te gaan gebeuren, want Torino heeft zich met een bod van negen miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen opnieuw gemeld bij Ajax. De Amsterdammers lijken ditmaal wel mee te willen werken aan een vertrek van Schuurs, aangezien met Kaplan dus al een opvolger klaarstaat. Naast Torino hopen ook Bologna en een onbekende andere Italiaanse club op de handtekening van de Limburgse verdediger.

Kaplan is een linksbenige verdediger die in september 2021 debuteerde in de hoofdmacht van Trabzonspor. Sinds dat moment kwam hij tot dertien wedstrijden voor de regerend kampioen van Turkije, waarvan negen als basisspeler. De meeste indruk maakte de centrale verdediger op diverse Europese jeugdtoernooien, waar scouts van Ajax ook bij aanwezig waren. Daar raakten ze overtuigd van de kwaliteiten van de talentvolle Kaplan, die op de website van Transfermarkt een waarde van 2,8 miljoen vertegenwoordigt.

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties