Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax richt zich na Duits pak slaag op Europa League

Laatste update:

De eerste de beste aanval die Dortmund in de ArenA opzette, resulteerde direct in een doelpunt. De koploper in de groep kwam eruit via Götze, die de bal langs zijn bewaker Niklas Moisander schoof en zo (de bij Christian Poulsen weggelopen) Reus vond. Hij schoof onder Kenneth Vermeer door binnen en schonk die Borussen de leiding. Ajax was tot dat moment, de achtste minuut, alleen via een onbedoeld schot op doel van Daley Blind gevaarlijk geworden. Zich herpakken lukte Ajax na de 0-1 maar half.

Frank de Boers team kwam niet verder dan een te hoog geplaatst schot van Christian Eriksen en bleef onder stevige Duitse pressie staan. Zelf drong het amper door tot de defensieve linie van Dortmund, dat zelf heel sterk en efficiënt opereerde in het aanvalsspel. Een mislukte uitbraak van Götze gaf niets, want de volgende kans was weer raak. Götze ontving de bal op zo'n vijftien meter van het doel en mikte in de korte hoek naast Vermeer, nadat Ricardo van Rhijn en Toby Alderweireld te bescheiden een blokkade opwierpen.

Het werd nog erger voor Ajax, in het eerste bedrijf. Alderweireld veranderde onbedoeld een Duits schot, zodat Vermeer naar zijn hoek moest duiken. De doelman pareerde de poging wel, maar Lewandowski was er daarna als de kippen bij om de rebound alsnog te benutten. Ajax had nog ruim drie kwartier om een onmogelijke klus te realiseren, maar het geloof bij de Amsterdammers ontbrak en bovendien schoot het kwalitatief gewoon teveel tekort tegen de regerend Duits kampioen. Kansen voor Ajax kwamen er wel, ware het dat die minimaal waren.

Lasse Schöne mikte na een dik uur spelen recht op keeper Weidenfeller, een poging waar de keeper noch zijn team bang van werd. Tekenend was het dat het aan de overkant direct weer vissen was voor Vermeer: Götze zette vanaf links voor op de ongedekte Lewandowski, die de bal aannam, één keer liet stuiteren en knap de andere hoek in joeg. Ajax liet het zich overkomen, liet het publiek nog even opveren bij een schot van invaller Viktor Fischer en wachtte af of Dortmund de teugels verder zou laten vieren. Dat gebeurde, en het leidde de eretreffer van Hoesen in. Veel meer dan een pleister op de wond was het echter niet.

-
De basisopstelling waar Frank de Boer voor koos was...

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
1
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
3
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties