Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax roept voor het eerst sinds vier jaar verdediger uit tot grootste talent

Laatste update:

Rensch wordt beloond voor de uitstekende ontwikkeling die hij vorig seizoen doormaakte in de Onder-18 van Ajax. De centrumverdediger, die door zijn tweebenigheid ook op beide backposities uit de voeten kan, traint dit seizoen regelmatig mee bij het eerste elftal, maar wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht. Wel is Rensch dit seizoen een vaste waarde voor Jong Ajax, waarvoor hij in acht competitieduels twee keer scoorde.

De award werd door de familie van Abdelhak Nouri en hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali uitgereikt aan Rensch. "Deze trofee gaat een mooie plek krijgen op mijn kamer", reageert de achterhoedespeler, die sinds zijn dertiende in de jeugdopleiding van Ajax zit. "Ik heb er geen woorden voor. Ik had het echt niet verwacht. Ik zal jullie niet teleurstellen nu ik deze prijs heb gewonnen."

Met het winnen van de Abdelhak Nouri Trofee treedt Rensch in de voetsporen van grote namen als Rafael van der Vaart, John Heitinga, Wesley Sneijder, Daley Blind, Christian Eriksen en Davy Klaassen. Ook Donny van de Beek, De Ligt, Justin Kluivert, en Ryan Gravenberch kregen in het verleden de titel grootste talent van het jaar. Voorheen was de prijs overigens vernoemd naar Sjaak Swart.


Talent van het Jaar bij Ajax



JAAR SPELER
2020 Devyne Rensch
2019 Naci Ünüvar
2018 Ryan Gravenberch
2017 Justin Kluivert
2016 Matthijs de Ligt
2015 Donny van de Beek
2014 Aschraf El Mahdioui
2013 Damon Mirani
2012 Mickey van der Hart
2011 Davy Klaassen
2010 Christian Eriksen
2009 Aras Özbiliz
2008 Daley Blind
2007 Siem de Jong
2006 Donovan Slijngard
2005 Hedwiges Maduro
2004 Murat Yildirim
2003 Kenneth Vermeer
2002 Wesley Sneijder
2001 John Heitinga
2000 Rafael van der Vaart

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties