Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-routinier denkt na: 'Veel redenen om te blijven'

Laatste update:

"Op dit moment zijn er veel redenen om te blijven. Mijn nieuwe rol, onder een trainer die het in me ziet zitten, noem maar op. Maar je kunt ook denken dat het nog een laatste goede kans is om ergens anders te kijken", zegt Schöne in gesprek met Voetbal International. "Daarbij haal ik me niks geks in mijn hoofd hoor, de Engelse top zit echt niet op mij te wachten. Maar een ander avontuur lonkt misschien wel."

Trainer Peter Bosz gebruikt Schöne sinds dit seizoen als nummer 6, een rol waar de Deen zich zeer prettig bij voelt. "Ik merk dat ik steeds meer denk vanuit deze rol, ook bijvoorbeeld als ik wedstrijden kijk. Ik kijk weinig voetbal, maar als ik een wedstrijd zie, let ik tegenwoordig toch extra op de verdedigende middenvelders", bekent de middenvelder. "Ik ben geen speler die er blind in vliegt en koppen is ook nooit mijn favoriete hobby geweest. Maar ik kan wel opeens plezier halen uit een sliding, dat voelt als iets nieuws."

Sinds 2012 speelt Schöne al in Amsterdam en hij is in de tijd naar eigen zeggen 'een echte Ajacied' geworden. "Ook op momenten dat ik in de afgelopen seizoenen niet speelde, voelde ik me oprecht blij als we scoorden en wonnen", vertelt Schöne. Het voorstel dat Ajax hem deed, heeft hij nog in beraad. "Natuurlijk is dat mooi, het voelt als waardering voor mijn spel. Ik heb het ook gewoon goed naar mijn zin bij Ajax."

Vind jij dat Lasse Schöne zijn contract bij Ajax moet verlengen?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
2
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
3
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties