Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje

Laatste update:

De KNVB maakte donderdag de 30-koppige voorselectie voor het EK bekend. Onder anderen Zirkzee en Summerville, die beiden een voortreffelijk seizoen spelen, werden buiten beschouwing gelaten. In Frankrijk wordt er vooral gepraat over de afwezigheid van doelman Marco Bizot.

De doelman van Stade Brest beleeft ook een uitstekend seizoen en had een groot aandeel in het bereiken van Champions League-voetbal voor volgend seizoen. In 31 optredens kreeg de Nederlander slechts 34 treffers tegen.

Koeman koos in zijn voorselectie voor vier doelmannen. Mark Flekken (Brentford) en Bart Verbruggen (Brighton & Hove Albion) lijken zeker van hun plek. Justin Bijlow (Feyenoord) en Nick Olij (Sparta) strijden om het derde plaatsje tussen de keepers.

In maart zat Bizot nog wel bij de selectie voor de oefeninterlands tegen Schotland (4-0 winst) en Duitsland (2-1 verlies). In beide duels zat de voormalig doelman van AZ en FC Groningen de volledige negentig minuten op de bank.

L'Équipe benoemt Memphis Depay, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Xavi Simons als de cruciale spelers van Oranje. "Aan de andere kant werd Marco Bizot, de doelman van Brest die zich verrassend genoeg kwalificeerde voor de Champions League, niet geselecteerd", zo schrijft de Franse sportkrant.

Bizot staat met Stade Brest momenteel op de vierde plaats in de Ligue 1. Die plaats geeft aan het einde van het seizoen recht op een voorronde-ticket voor de Champions League. Wel maakt de ploeg nog kans op de derde plaats, die een direct ticket voor het miljardenbal verschaft.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
1
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
20
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
22
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3
De Eredivisie is spoedig opnieuw een Indonesisch international rijker
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties