Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax schakelt snel na vertrek Dest en haalt Klaiber op bij FC Utrecht

Laatste update:

De Telegraaf meldt zelfs dat de maximale transfersom uitkomt op zeven miljoen euro, waardoor Klaiber voor FC Utrecht de duurste zelfopgeleide speler ooit is die wordt verkocht. Dit record stond toe nu toe op naam van Bart Ramselaar, die in 2016 voor 4,3 miljoen naar PSV verkaste. Klaiber werd in de afgelopen dagen ook genoemd als mogelijke aanwinst van Parma, maar Ajax is dus uiteindelijk zijn nieuwe werkgever geworden.

Is de komst van Sean Klaiber en Davy Klaassen wel of niet nodig bij Ajax?

Voetbalzone legt Klaiber en Klaassen onder een vergrootglas met behulp van sportanalysebedrijf SciSports.Lees artikel

Klaiber is de beoogde opvolger van de naar Barcelona vertrokken Sergiño Dest, al is er geduchte concurrentie in de persoon van Noussair Mazraoui. De rechtsback is na Antony, Mohammed Kudus en Maarten Stekelenburg de vierde aanwinst van Ajax voor dit seizoen. Klaiber, die trainer Erik ten Hag al kent van hun gezamenlijke periode bij FC Utrecht, verlaat de Domstedelingen met 153 wedstrijden (9 doelpunten en 21 assists) achter zijn naam. Hij maakt mogelijk zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen al zijn debuut voor Ajax.

"Sean kwam dertien jaar geleden binnen als een klein mannetje, die ervan droomde ooit voor FC Utrecht te mogen spelen in de Eredivisie", begint technisch directeur Jordy Zuidam op de site van FC Utrecht. "Hij vertrekt nu als een kerel en een onbetwiste basisspeler. Sinds zijn komst naar FC Utrecht heeft Sean zich zowel op als naast het veld ontwikkeld tot de mens en de voetballer die hij nu is. Afgelopen jaar hebben we met Sean gesproken over zijn toekomst. Toen toonde hij zijn commitment aan FC Utrecht door zijn contract verlengen."

"Het doel was toen dat Sean zichzelf verder zou ontwikkelen en als er een passende vervolgstap in zijn carrière voorbij zou komen, tegen de juiste voorwaarden voor FC Utrecht, een transfer te maken. Sean heeft aangegeven voor deze kans bij Ajax te willen gaan. In de onderhandelingen met Ajax is er een goede deal tot stand gekomen, wat erg belangrijk is voor de club. We willen Sean bedanken voor zijn periode bij FC Utrecht. Hij heeft daarin een belangrijke bijdrage geleverd bij de opbouw van de club, tot waar we nu staan. Verder wensen wij hem veel succes in zijn verdere carrière."

Denk jij dat Sean Klaiber een basisplaats afdwingt bij Ajax?

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
1
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
26
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties