Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax schuift oud-international tijdelijk door wegens blessure van Witschge

Laatste update:

De 56-jarige Vanenburg, die als speler het shirt van onder meer Ajax, PSV en het Nederlands elftal droeg, keerde afgelopen zomer terug in Amsterdam, om als techniektrainer de Onder-17 en Onder-18 te ondersteunen. De 42-voudig Oranje-international, die het Europees kampioenschap van 1988 op zijn palmares heeft staan, werkte eerder bij PSV (jeugdtrainer), 1860 München, Helmond Sport, FC Eindhoven (allen als hoofdtrainer) en Willem II (veldtrainer), alvorens hij weer in dienst trad bij Ajax.

"Ajax heeft fantastische jeugd en ik heb een goed gevoel bij de club. Ajax was de droomclub van jonge voetballers en een grote naam. De club had en heeft een grote aantrekkingskracht", zei Vanenburg bij zijn aantreden op de website van Ajax. "Het voordeel van Ajax is dat ze de toptalenten kunnen halen. Ik ben nu techniektrainer van de Onder-17 en Onder-18 en we kunnen door het hoge niveau tot diep in de details werken. Want in een wedstrijd maar ook op een training moet iedere bal goed zijn. Dat kan de club in de Champions League twintig tot dertig miljoen schelen."

Vanenburg wordt nu tijdelijk doorgeschoven naar het eerste elftal, waar hij de taken van Witschge overneemt. De oud-middenvelder van onder meer Ajax en Barcelona heeft een achillespeesblessure opgelopen en het is onduidelijk hoe lang hij zijn functie als techniek- en assistent-trainer niet zal kunnen uitvoeren. Witschge maakt al sinds 2012 in deze functie deel uit van de technische staf van Ajax, eerder onder Frank de Boer, Peter Bosz en Marcel Keizer.

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
10
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
3
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
65
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties