Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax slaat grote slag dankzij timing: 'We wilden doorpakken'

Laatste update:

"Het valt ook gewoon niet te voorspellen, maar een leuke referentie zijn voor mij altijd de medespelers", vervolgt de directeur voetbalzaken van Ajax in gesprek met Voetbal International. "Dat ken ik van vroeger uit mijn eigen spelersperiode ook wel: na twee trainingen weet je wat iemand in zijn mars heeft. In Oostenrijk tijdens het trainingskamp sprak ik een paar spelers, die waren duidelijk onder de indruk. Dat is mooi om te vernemen."

Antony: 'Ik ben een krachtige, snelle speler en 1-op-1 sterk'

Overmars legt uit dat Antony al drie jaar op de radar stond bij Ajax. De sportbestuurder geeft aan dat er sprake was van goede timing. "In een periode dat veel kapers op de kust lagen om de nieuwe lichting talenten te aanschouwen, had Antony een terugslag. De grote clubs hadden hun aandacht verschoven, maar wij wisten wat hij allemaal kon en mede daardoor konden we andere clubs te snel af zijn, toen Antony vorig jaar weer steeds beter in vorm kwam."

"Er zitten honderd clubs met scouts in Brazilië, die willen allemaal hetzelfde", gaat de voormalig Oranje-international verder. "Toen we erover eens waren dat daar het moment was om Antony te halen, wilden we doorpakken. Dat gevoel heb ik dan heel sterk. Dat weten de mensen binnen Ajax ook. Dan moet er worden gehandeld, want het kan dan een spel tegen de klok worden."

Dat Ajax de laatste jaren zich weer heeft laten zien op Europees niveau hielp mee om Antony te strikken, vertelt Overmars. "Het sprak direct bij hem tot de verbeelding. En met David Neres hebben we natuurlijk ook naam gemaakt. Hij heeft zich bij ons ontwikkeld, ook tot international van Brazilië. Ook hij kwam van São Paulo, we hebben een goede band met die club."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
5
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties