Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax slaat opnieuw toe en legt groot talent voor jaren vast

Laatste update:

Menig debuteerde begin dit seizoen bij Jong Ajax in het betaald voetbal. Kort voor zijn negentiende verjaardag speelde hij zijn eerste wedstrijd, thuis tegen SC Telstar. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, want Menig scoorde meteen twee keer. Later kwamen er nog treffers bij tegen Achilles'29 en Jong FC Twente. In september debuteerde de aanvaller ook al in het eerste van Ajax, in de bekerontmoeting met JOS.

Ook toen scoorde hij meteen. Later deed Frank de Boer nog eens negentig minuten een beroep op Menig in de bekerwedstrijd tegen SV Urk in ronde drie. "Het voelt erg goed en ik ben erg blij dat ik nu een lange verbintenis mag tekenen bij de club waar ik sinds de D-pupillen speel. Ik zal de komende tijd sowieso hard blijven werken, zo goed mogelijk spelen in Jong Ajax en hopen op meer minuten bij Ajax 1", laat Menig weten op de website van Forza Sports Group.

Via de officiële kanalen van Ajax zegt de aanvaller verder dat hij erg blij is met het vertrouwen, dat de club in hem toont. k ben hier heel blij mee. "Ajax is nog steeds mijn droomclub. Daarbij geeft dit rust en vertrouwen, zodat ik me volledig kan focussen op het voetbal. Ik hoop dat ik die stap naar het eerste elftal zo snel mogelijk kan maken. De komende vierenhalf jaar wil ik van waarde zijn voor de club."

De contractverlenging van Menig is een nieuw positief bericht voor Ajax, dat de laatste tijd druk bezig is geweest met de toekomst van de selectie. Eerder maakte de club al bekend langer door te gaan met Davy Klaassen, Thulani Serero, Richairo Zivkovic, Ricardo van Rhijn en Joël Veltman. Men wacht nog op het jawoord van Lasse Schöne en Stefano Denswil. Daarnaast zal er gepraat worden met Nicolai Boilesen en Lucas Andersen.

Denk jij dat Queensy Menig in de toekomst belangrijk zal zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
7
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
1
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
4
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties