Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax slaat terug: 'We hebben hem een topaanbieding gedaan'

Laatste update:

"Ajax heeft Davinson een topaanbieding gedaan voor een nieuw contract", legt directeur spelerszaken Marc Overmars uit. De bestuurder hoopt het team dat vorig seizoen de finale van de Europa League haalde zoveel mogelijk intact te houden en nam tot nu toe afscheid van Davy Klaassen en de van Chelsea gehuurde Bertrand Traoré.

Sánchez kwam vorig seizoen voor vijf miljoen euro over van Atlético Nacional en Ajax kan de stopper na slechts één seizoen dus alweer voor het achtvoudige doorverkopen. Het is de Amsterdammers er echter veel aan gelegen om de Colombiaan nog minstens één seizoen in de Eredivisie te houden. Ajax is dan ook bereid om daar ver voor te gaan: Sánchez kan zijn tot 2021 lopende contract tegen een sterk verbeterd salaris met een jaar verlengen.

Ajax hoopt door het contractvoorstel een signaal af te geven aan andere geïnteresseerde clubs. Overmars komt eveneens terug op zijn eerdere uitspraak dat hij aan een bedrag van veertig miljoen euro voor Sánchez denkt: de gewenste transfersom ligt hoger. Een vertrek helemaal uitsluiten durft de club echter niet, aangezien naast Tottenham ook onder meer Barcelona en Real Madrid zijn geïnteresseerd. Ajax lijkt met het nieuwe contractvoorstel in ieder geval hoe dan ook het onderste uit de kan te willen halen.

Ajax moet een bod van veertig miljoen euro accepteren

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties