Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax sluit fantastische voorbereiding niet foutloos af

Laatste update:

Ten Hag koos ervoor om de basisspelers te rusten na het duel van zaterdag met Eintracht Frankfurt (2-1 winst) en te kiezen voor veel jonge spelers. David Neres kreeg voor het eerst in negen maanden een basisplaats bij Ajax; de Braziliaan werd na ruim een halfuur gewisseld. De Amsterdammers hadden in de beginfase veel de bal, maar konden niet tot grote kansen komen. Aan de andere kant van het veld was het Union Berlin dat af en toe gevaar stichtte via de lucht. Zo kwam een kopbal van Grischa Prömel op de paal terecht.

Na bijna een halfuur spelen bracht Carel Eiting Ajax op voorsprong. Na een combinatie tussen Noa Lang en Mohammed Kudus werd Eiting door eerstgenoemde in stelling gebracht. De middenvelder had vervolgens alle ruimte om de 1-0 binnen te schieten. Na de pauze zette de uitploeg de gevaarlijke aanvallen echter om in doelpunten. Marcus Ingvartsen reageerde alert op een voorzet vanaf links en tikte van dichtbij de gelijkmaker binnen, terwijl even later de bezoekers de voorsprong pakten. Na wederom een voorzet vanaf links stonden Eiting en Lisandro Magallan elkaar in de weg. De bal werd slecht weggewerkt door de Ajacieden en belandde voor de voeten van Marius Bülter: 1-2.

Ajax rechtte de rug en kwam halverwege de tweede helft langszij. Quinten Timber kon na een sterke rush de bal afgeven op Jurgen Ekkelenkamp, die beheerst afwerkte: 2-2. Nadien werd er niet meer gescoord. De remise tegen Union Berlin valt uit de toon met de rest van de voorbereiding: de wedstrijden tegen RKC Waalwijk (6-1), FC Utrecht (5-1), Wolfsberger AC (0-2), Red Bull Salzburg (1-4), Holstein Kiel (5-2), Hertha BSC (1-0) en Frankfurt (2-1) werden allemaal gewonnen.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties