Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax spekkoper: 'Hij had bij Lazio of Sevilla gewoon basisplaats gehad'

Laatste update:

"Als je met de investeringen die ze hebben gedaan geen kampioen wordt, verpruts je het wel heel erg. De salarissen die ze sommige jongens betalen zijn zeker twee keer zo hoog dan voorheen. Dat zegt iets over de koers die is ingezet", begint Mossou in gesprek met de VARAgids. De journalist van het Algemeen Dagblad neemt een duidelijke koerswijziging waar in de Johan Cruijff ArenA.

"Ik heb nooit begrepen waarom er niet nadrukkelijker in ervaren spelers werd geïnvesteerd. Nu gebeurt dat wel, deels omdat Overmars autonomer kan werken", vervolgt hij zijn verhaal. Volgens Mossou is het ontslag van Dennis Bergkamp en de teruggebrachte rol van het technisch hart, die bleven pleiten voor het inzetten van eigen jeugd, hier debet aan: "Overmars zat in een spagaat. Nu hoeft hij zijn oren niet meer te laten naar meningen van mensen op De Toekomst."

Bruggink heeft hoge verwachtingen van met name Tadic: "Die had bij clubs als Lazio of Sevilla, om er een paar te noemen, gewoon een basisplaats gehad. Hij zal hier graag willen spelen, wil misschien het plezier terugvinden", vertelt hij. Toch ziet de oud-spits van onder meer PSV enkele mogelijke obstakels op de weg: "Maar hij moet zich ook realiseren dat hij uit bij Emmen op kunstgras gaat spelen. Dit elftal moet nu resultaat gaan opleveren. De druk is groter dan ooit. Ajax is zonder enige twijfel de absolute favoriet."

Denk jij dat Ajax aankomend seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
38
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
14
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties