Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-spelers werden gewaarschuwd voor 'Mertens-scenario'

Laatste update:

Bij Ajax heeft men er de afgelopen weken actief voor gezorgd dat spelers niet over het kampioenschap spraken, zo vertelt perschef Miel Brinkhuis aan Het Parool. "Om pijnlijke uitglijders te voorkomen, denk aan voormalige PSV'er Dries Mertens, die al sprak over de kampioenswedstrijd terwijl daar nog absoluut geen sprake van was, stellen we die interviews uit tot een moment dat we er iets vrijer over willen praten. Nu dus", zegt Brinkhuis.

Mogelijk kan Ajax zondag dan eindelijk feest vieren, maar dan moet er wel gewonnen worden van ADO Den Haag. Bovendien moet Feyenoord dan punten verspelen in het uitduel bij PSV. Ajax is al negentien competitiewedstrijden op rij ongeslagen: in de grote competities zette alleen Benfica een betere reeks neer (25), zo vond Opta uit.

-
Denk je dat Ajax zondag kampioen wordt?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
5
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
26
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties