Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax sprak met Joël Drommel: 'PSV kan sneller schakelen dan Ajax wil'

Laatste update:

Drommel heeft bij Twente aangegeven dat hij na dit seizoen een stap hogerop wil. De doelman heeft een aflopend contract in Enschede, al hebben de Tukkers de mogelijkheid om een optie te lichten waardoor hij een extra jaar komt vast te liggen waardoor er een transfersom op tafel moet komen. Technisch directeur Jan Streuer rekent op het vertrek van Drommel en handelde daarom deze week door Lars Unnerstall vast te leggen. De tweede keeper van PSV maakt na dit seizoen transfervrij de overstap. Drommel lijkt de omgekeerde weg te gaan bewandelen, al kan hij ook op interesse vanuit Amsterdam rekenen.

"Drommel heeft ook gesproken met Ajax", onthult Verweij. "Alleen Ajax kan en wil op dit moment nog geen beslissing nemen omdat ze niet weten wat er met Onana gaat gebeuren. Voor hetzelfde geldt tekent Onana bij en dat is ook heel logisch, maar dat hangt weer af van wat het CAS beslist", doelt de clubwatcher op het hoger beroep dat Ajax aantekent tegen de schorsing van Onana voor het overtreden van de dopingregels. De UEFA heeft hem voor twaalf maanden geschorst en Ajax werkt er achter de schermen hard aan om die straf te verminderen.

"Wordt de straf heel erg verlaagd, dan kan Onana nog weg en dan hadden ze Drommel wel moeten pakken. Dat konden ze overigens vier jaar geleden al, want Sjaak Swart heeft die naam wel 82 keer ingebracht bij Ajax", vertelt Verweij. "Dat hebben ze toen niet gedaan en nu hebben ze een gesprek gevoerd. PSV kan gewoon veel sneller schakelen dan Ajax op dit moment wil." Mocht PSV Drommel aantrekken, dan zal de situatie van Yvon Mvogo tegen het licht gehouden worden. De Zwitsers international is momenteel eerste keeper onder trainer Roger Schmidt en is tot aan de zomer van 2022 gehuurd van RB Leipzig.

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
5
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
8
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
19
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
218
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties