Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax sprak met Stam: 'Maar heel concreet zijn ze nooit geweest'

Laatste update:

De 46-jarige Stam heeft echter niet het idee dat hij een serieuze kandidaat is geweest om het stokje van de naar Borussia Dortmund vertrokken Bosz over te nemen, zo vertelt hij in een interview met Nieuwe Revu: "Ajax is nooit heel concreet geweest."

"Ik heb wel een gesprek gehad met Van der Sar en Bergkamp, maar daaruit kon ik al af leiden dat ze mij niet als een kandidaat voor het eerste elftal zagen." Stam speelde één jaar voor Ajax en was later individueel trainer bij Ajax en vervolgens coach van de beloften. In 2016 vertrok hij naar Reading, maar in maart van dit jaar werd hij ontslagen.

De 66-voudig international van het Nederlands elftal zegt dat hij graag in Engeland blijft werken, maar 'niet voor elke prijs': "Niet dat ik me ergens te groot voor voel, maar voor de derde of vierde divisie pas ik." De Eredivisie is voor Stam ook nog altijd een optie: "Ik sta overal voor open, maar het buitenland trekt enorm."

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
14
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
44
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties