Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax sprak niet met andere kandidaten: 'Was waarschijnlijk niemand te vinden'

Laatste update:

Dat plan werd door de clubleiding 'meerdere malen' hardop uitgesproken. Ajax verwachtte niet dat die situatie zich deze zomer al zou voordoen, maar heeft uiteindelijk amper getwijfeld. Met geen enkele andere kandidaat voerden de Amsterdammers officieel onderhoud. Het technisch hart, bestaande uit Edwin van der Sar, Dennis Bergkamp, Saïd Ouaali en Marc Overmars, was direct overtuigd van Keizer.

Meer: Verweij: ‘Als Ajax naast iedereen grijpt, is dat een gigantisch goede kandidaat’

Overmars legde de plannen voor aan de raad van commissarissen, die van mening was dat er ook naar grote namen van buitenaf gekeken moest worden. Afgelopen weekend zouden de commissarissen echter hebben ingestemd met de keuze voor Keizer, wiens komst ook gevolgen heeft voor Hennie Spijkerman. De assistent zou bij een langer verblijf van Bosz een rol krijgen bij Jong Ajax, maar gaat onder Keizer weer aan de slag als actieve veldtrainer.

Ook Dennis Bergkamp blijft aan als assistent, terwijl Aron Winter vermoedelijk wordt toegevoegd aan de staf. Die ontwikkelingen lijken Valentijn Driessen verstandig, want volgens de chef voetbal van De Telegraaf is het 'niet niks' om als onervaren 48-jarige trainer plots bij Ajax 1 aan de slag te gaan. "Het is een verrassende keuze, maar Ajax weet exact wat het aan hem heeft. Hij heeft bij Jong Ajax een heel goede indruk achtergelaten op de mensen van het technisch hart", weet Driessen.

"Tussen de grotere namen, zoals Roger Schmidt, Michael Laudrup en desnoods Louis van Gaal, was waarschijnlijk geen trainer te vinden voor Ajax", vervolgt de journalist. Hij geeft Ajax het advies om inderdaad 'een aantal zwaargewichten' rond Keizer te verzamelen. "Want hij heeft tot nu toe alleen in de Jupiler League gewerkt. Het is een sprong in het diepe. Er staat veel op het spel: Ajax gaat in de voorronde van de Champions League spelen en moet dit jaar eigenlijk kampioen worden."

Marcel Keizer is de juiste trainer voor Ajax

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
0
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties