Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax spreekt met FC Twente over onmiddellijke transfer

Laatste update:

Volgens de berichtgeving is Ajax zelf naar Twente gestapt om de linkervleugelverdediger aan te bieden. Ook de Amsterdammers zagen namelijk dat de Tukkers met Gijs Smal momenteel maar één optie hebben op linksbackpositie.

Salah-Eddine beschikt momenteel nog over een contract dat hem tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA houdt. Daar heeft hij in ieder geval dit seizoen geen kans meer op speelminuten in het eerste elftal.

Afgelopen seizoen speelde de back al op huurbasis in Enschede en nu wordt er gesproken over een nieuwe, vermoedelijk tijdelijke, overname, ondanks dat Ajax linksachterin ook de nodige personele problemen heeft.

Salah-Eddine werd in 2018 door Ajax overgenomen vanuit de jeugdopleiding van AZ. Anderhalf jaar geleden werd hij gedurende een seizoen uitgeleend aan Twente.

De linkspoot kwam zeventien keer in actie namens de Tukkers, waarin hij eenmaal fungeerde als aangever. Afgelopen zomer keerde hij terug naar Amsterdam en stond hij tijdens de eerste twee Eredivisie-duels meteen in de basis, als linksback.

Daarna raakte Salah-Eddine zijn basisplek kwijt en moest hij het doen met een aantal invalbeurten. Tot dusver speelde hij dit seizoen negen officiële duels voor Ajax 1, waarvan slechts twee als basisspeler.

Afgelopen week meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano al dat Ajax bereid is om Salah-Eddine op huurbasis te laten gaan. Volgens de Italiaanse journalist staat de Amsterdammer op het wensenlijstje van onder meer Rangers en Torino.

Meer nieuws

PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
39
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
15
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties