Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax spreekt veto uit en laat Dolberg niet naar jeugd-EK gaan

Laatste update:

Frederiksen maakte maandag zijn selectie bekend voor het jeugd-EK en de namen van blikvangers Dolberg en Yussuf Poulsen stonden niet op het lijstje van de oefenmeester. Volgens Frederiksen wordt het tweetal niet afgestaan door respectievelijk Ajax en RB Leipzig.

De negentienjarige Dolberg heeft inmiddels al zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van Denemarken, maar kan gezien zijn leeftijd nog altijd uitkomen voor de beloften. De spits speelde één wedstrijd in de kwalificatiecampagne tegen de leeftijdsgenoten van Wales en deed daarin direct van zich spreken met een doelpunt.

Een wijs besluit van Ajax?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties