Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax staat bij Pratto met rood omcirkeld: 'In topwedstrijden presteer ik goed'

Laatste update:

"De zeventiende toch?", vertelt Pratto dinsdag in De Telegraaf. De huurling is duidelijk een liefhebber van topwedstrijden. "Ik wil in elke wedstrijd honderd procent presteren, maar het klopt wel dat ik houd van belangrijke wedstrijden en ik heb laten zien dat ik op cruciale momenten goed presteer. Dat heb ik bij al mijn clubs laten zien, met doelpunten. Ik ben in dat soort wedstrijden misschien nog net wat meer geconcentreerd en gefocust."

Pratto geeft eerste interview en wil Feyenoord naar landstitel leiden

De nieuwe spits van Feyenoord begint met veel ambitie aan zijn Nederlandse avontuur.Lees artikel

Pratto is wel wat gewend op het gebied van krakers. Als speler van River Plate stond hij namelijk meer dan eens tegenover aartsrivaal Boca Juniors. "Ik kijk er wel ontzettend naar uit om 'De Klassieker' te mogen ervaren. Jammer dat er nog geen publiek bij mag zijn, maar ik hoop dat ik zal spelen en heb er heel veel zin in. Ik voel me in ieder geval ontzettend goed en ben er klaar voor. Ik heb hier al individueel getraind en de testuitslagen waren goed. De fysio en het medisch team van Feyenoord waren ook zeer tevreden. Ik heb mij in die periode hiervoor ook fit gehouden in Argentinië", benadrukt de nieuwbakken Feyenoord-spits.

De 32-jarige aanvaller noemt de verhuurperiode bij Feyenoord een 'unieke kans': "Ik had rustig op mijn plek kunnen blijven zitten bij River Plate, waar ik het heel goed naar mijn zin had en waar iedereen van me hield. Maar zoals ik al vaker had aangegeven, wilde ik graag nog eens bij een grote club met een mooie historie uit Europa spelen. Dat was een droom. De club gunde mij van harte deze stap", aldus Pratto, die een langer verblijf bij Feyenoord niet bij voorbaat uitsluit. "Het is nu voor een half jaar. Ik weet niet wat de club van mij verwacht, maar wie weet wordt het daarna wel voor een langere tijd." Zijn contract bij River Plate loopt nog anderhalf jaar door.

-
Zie jij Lucas Pratto scoren tegen Ajax?

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
5
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
36
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties