Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax start medische testen zonder zes internationals en El Hamdaoui

Laatste update:

De rechtsback, linksback en middenvelder waren langer bezig, vanwege de oefentrip in Zuid-Amerika van Oranje en het EK Onder-21. Het drietal begint pas op 11 juli officieel aan het seizoen. Ook Mounir El Hamdaoui zal die dag gaan beginnen, maar niet bij het eerste. Voor de Marokkaanse spits is geen plek in het korps van Frank de Boer: hij moet zich die dag melden bij Jong Ajax.

El Hamdaoui werd vorig jaar overgenomen van AZ, maar kwam diverse malen in aanvaring met De Boer. Ajax gaf hem vorige week per brief te verstaan dat hij niet welkom is in het eerste elftal. Dinsdag traint Ajax voor het eerst openbaar. Op zondag 7 augustus zal de dertigvoudig kampioen van Nederland haar eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen spelen. De Graafschap is dan op De Vijverberg de eerste tegenstander.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties