Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax stelt dat Nouri nooit meer op niveau had kunnen voetballen'

Laatste update:

Ajax heeft toegegeven dat er op het veld in Oostenrijk fouten zijn gemaakt bij de behandeling van Nouri en erkende de volledige aansprakelijkheid. De club gaf de afgelopen jaren al veel geld uit aan de behandeling van Nouri. Ajax nam de zorgkosten op zich, bekostigde de verhuizing van Nouri en respecteerde zijn contract dat afgelopen zomer afliep. "Daarover gaat het geschil ook niet. Ajax heeft ook nog geregeld vriendschappelijk contact met de familie. De onenigheid draait om het verdere arbeidsleven van Nouri, het arbeidsvermogen", schrijft de krant.

Het vraagstuk waar Ajax en de familie maar niet uitkomen is hoe goed Nouri had kunnen worden. "Ajax stelt dat hij nooit meer op niveau had kunnen voetballen, ongeacht de behandeling op het veld. Hij had na eventueel herstel sowieso een ander leven geleid, als scout of trainer bijvoorbeeld", zo klinkt het. Volgens de krant ligt daar het verschil van opvatting met de familie en diens raadgevers. Zonder aan te kunnen geven hoe goed hij had kunnen worden, is de familie van Nouri ervan overtuigd dat hij weer topvoetballer had kunnen worden.

De familie van Nouri zou wijzen naar de situatie van Daley Blind, ook al zijn beide situaties verder niet te vergelijken. De verdediger werd eind 2019 getroffen door een ontstoken hartspier en speelt sindsdien met een kastje dat het hart een schok geeft bij een storing. Blind kan dus gewoon op topniveau voetballen en dat neemt de familie van Nouri als voorbeeld. "Een topvoetballer, ook van Vitesse of Heerenveen, verdient aanmerkelijk meer dan een scout of een jeugdtrainer. Tot de pensioenleeftijd van een voetbalprof kan dat verschil behoorlijk oplopen. Het gaat hier om miljoenen euro's."

"We hebben met familie en juristen gesproken, maar we zijn er helaas niet uitgekomen", zei Van der Sar zondag in aanloop naar de wedstrijd tussen Ajax en PSV (2-2) in gesprek met de NOS. De algemeen directeur noemde het 'heel jammer' dat Ajax het nog niet eens is geworden met de familie van Nouri. "Niet alleen voor ons, maar ook voor de familie. Het is niet gelukt. Dat geeft de moeilijkheid wel aan. De kans op een arbitragezaak is aanwezig, helaas."

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
1
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties