Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax stelt Van der Vaart contract voor een jaar voor'

Laatste update:

Dat is het antwoord van Ajax op de recent door Van der Vaart geboden opening inzake een eventuele terugkeer naar Amsterdam. De directie van Ajax wil niet verder gaan dan een contract voor alleen de komende voetbaljaargang en hoopt volgens het dagblad dat de middenvelder het sportieve aspect laat prevaleren boven het financiële. Van der Vaart kan via Ajax namelijk weer in beeld komen bij bondscoach Guus Hiddink en na de eventuele deelname aan het EK van volgend jaar zomer in Frankrijk alsnog zijn transfervrije status verzilveren.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars doet liever vandaag dan morgen zaken, maar advocaat annex zaakwaarnemer Robert Geerlings heeft al laten weten dat Van der Vaart zich de komende weken honderd procent focust op de degradatiestrijd in de Bundesliga. Pas als het lot van de Noord-Duitsers duidelijk is, eventueel via promotie/degradatie play-offs, neemt de ex-speler van Real Madrid en Tottenham Hotspur een definitieve beslissing over de aanbieding van Ajax.

Denk jij dat Rafael van der Vaart komende zomer naar Ajax terugkeert?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
20
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties