Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax stelt zich hard op: 'Makkelijker voor Bayern om dat te roepen'

Laatste update:

"Natuurlijk, bedragen van 150 tot 200 miljoen euro zijn verleden tijd. Maar ik denk dat er nog steeds een aardig prijskaartje om de nek hangt van spelers van Ajax. Zij zijn goed opgeleid, ervaren in winnen en spelen van Europees voetbal", aldus Van der Sar, die Hakim Ziyech naar Chelsea ziet vertrekken. De Marokkaans international is nog voor de coronacris voor maximaal 44 miljoen euro verkocht.

De beste reddingen van André Onana in 2019

Doelman André Onana heeft al aangegeven dat hij weg wil bij Ajax en ook andere spelers lijken hun laatste wedstrijd in het team van trainer Erik ten Hag te hebben gespeeld. Onder meer Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek worden nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek uit Amsterdam. "We hebben vorig jaar met Onana, Tagliafico en Van de Beek afgesproken dat ze nog een seizoen zouden blijven en dat we elkaar dan helpen om op zoek te gaan naar de volgende stap in hun carrière. Niets is veranderd. Er zal geen sprake zijn van vijftig procent korting, clubs kunnen dat vergeten", is Van der Sar duidelijk.

"Grote clubs als Bayern zijn van mening dat de transfersommen omlaag gaan in de komende windows, maar dat is makkelijker voor hen om te roepen want zij zijn de kopers", vervolgt de Ajax-directeur. "We zullen financieel gezien een grote klap krijgen als het gaat om inkomsten van kaartverkoop en de zakelijke markt. Het gaat nu om het maken van plannen. We zullen met de spelers en de staf moeten praten als we een volledig inzicht hebben over de financiële gevolgen van deze situatie."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
12
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties