Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax stelt zich nieuw doel na zien Nederland-Italië'

Laatste update:

Behalve dat het, Kenneth Vermeer nog meegerekend, slechts drie man afleverde aan Oranje baalde Ajax van meer. In Jong Oranje speelde namelijk niet één voetballer van de kampioen mee. "Terwijl we altijd hofleverancier waren", treurt directeur voetbalzaken Marc Overmars in de weekendeditie van de krant. De bedoeling is nu dat de jeugdopleiding weer toonaangevend gaat worden in Europa.

De Telegraaf schetst ook een ander aandachtspunt voor Ajax; de krant geeft aan dat er binnenkort gepraat móét worden met Daley Blind. Die maakte tegen Italië zijn debuut, maar is na dit seizoen wel gewoon transfervrij. Zodra Ajax met hem om tafel gaat, heeft hij de status van Oranje-international en niet langer die van jeugdinternational. Blind en Ajax zullen in het voorjaar met elkaar spreken.

Ik vind het terecht dat Ajax geen hofleverancier meer is bij Oranje

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
62
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
3
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
3
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
7
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties