Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax stond 0-1 achter en het werd daar steeds stiller, dat is hier anders'

Laatste update:

"Ik bedacht het me vorige week nog toen ik naar Ajax zat te kijken tegen die Noren, het stond 0-1 en het werd daar steeds stiller. Dat is hier anders", stelt de Marokkaanse middenvelder, die naar eigen zeggen ook de andere kant kent. Zo maakte hij bijvoorbeeld ook mee dat de spelersbus werd opgewacht na een minder resultaat. "Feyenoord is voor veel mensen hier echt het belangrijkste in hun leven."

Mede daardoor kwam Feyenoord vorig seizoen in de slotfase van het seizoen onder hoogspanning te staan. Tijdens de eerste kampioenswedstrijd tegen Excelsior werd er met 3-0 verloren. "De hele stad was oververhit. We hadden afgesproken ons niet te laten afleiden. Maar hoe doe je dat? Ik denk dat de tijd tussen de wedstrijden tegen Vitesse en Excelsior achteraf veel te lang was", verklaart El Ahmadi. "Daar zat een vrij weekend tussen vanwege de bekerfinale. Het was ook nog eens vakantie in Rotterdam. Alles was hosanna."

Uiteindelijk werd Feyenoord kampioen door een week later met 3-1 te winnen van Heracles Almelo. Dirk Kuyt en Nicolai Jörgensen waren volgens El Ahmadi vol vertrouwen, maar de middenvelder zelf was niet zo overtuigd. "Maar ja, echt alle scenario's schoten de hele week door mijn hoofd. Een rode kaart, een paar ballen van Heracles die ineens erin vliegen... Ik sliep niet meer of heel kort. Drie weken lang die emoties zien bij die supporters en hen dan teleurstellen. Dat idee alleen al.."

Wordt Feyenoord dit seizoen opnieuw kampioen van Nederland?

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
3
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties