Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax stuurt afvaardiging naar Brazilië voor Hugo Souza'

Laatste update:

Volgens O Dia heeft Ajax Hugo Souza, die 1,98 meter is, sinds 2020 in het vizier. De doelman speelde volgens het dagblad een belangrijke rol in het kampioenschap dat Flamengo in de jaargang 2020 behaalde. Hugo Souza speelde in 23 van de 38 gespeelde wedstrijden mee. Opmerkelijk genoeg was dat pas het eerste seizoen dat de Braziliaan vast bij de eerste selectie zat van de Zuid-Amerikaanse topclub. Met bekerwedstrijden meegerekend heeft de goalie nu 27 officiële wedstrijden gekeept. In 2018 zat hij al eens bij het Braziliaanse elftal voor enkele oefeninterlands, maar hij kwam toen niet in actie.

Al in de zomerse transferperiode zou Ajax hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Hugo Souza, die op dat moment op het punt stond om de eerste doelman van de club te worden. Toen werd al duidelijk dat Flamengo niet van plan is om de doelverdediger zonder slag of stoot te laten gaan. Op 22 januari van dit jaar verlengde de sluitpost bovendien zijn contract tot medio 2025, waardoor hij er niet goedkoper op is geworden.

Afgelopen zaterdag bracht RTV Rijnmond naar buiten dat Ajax geïnformeerd zou hebben naar Maduka Okoye van Sparta Rotterdam. Dat gerucht werd een dag later de kop ingedrukt door Henk van Stee. "Absolute onzin", zei de technisch directeur van Sparta.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties