Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax stuurt scouts naar België om twintigjarige verdediger te bekijken

Laatste update:

Sylla is een twintigjarige centrumverdediger die sinds 2021 onder contract staat bij Brugge. De Ivoriaan speelde in zijn geboorteland in de jeugdopleiding van SO Armée, alvorens hij twee jaar geleden voor zo'n 200.000 euro werd weggeplukt door Blauw-Zwart. Vorig jaar mei maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Sindsdien staat de teller op zestien officiële wedstrijden in alle competities. Daarin wist de mandekker één keer het net te vinden. Het contract van Sylla loopt bij Brugge nog door tot medio 2026.

Dit seizoen is Sylla geen onbetwiste basisspeler bij Brugge. De Ivoriaan verscheen in acht van de achttien competitiewedstrijden aan de aftrap. Het Nieuwsblad merkt op dat hij vooral in de Champions League indruk maakte en daardoor op de radar is verschenen bij clubs uit verschillende topcompetities. Klaas-Jan Huntelaar reisde in november al eens af naar het Jan Breydelstadion. Komende zondag is het de beurt aan Veldmate. Verwacht wordt niet dat Brugge zijn talent deze winter al van de hand doet. Transfermarkt schat zijn waarde op negen miljoen euro.

Ajax grijpt het duel tussen Genk en Brugge dus aan om verschillende namen te bekijken. Naast Sylla heeft ook El Khannouss de aandacht getrokken van de scouts. De achttienjarige middenvelder tekende vorig jaar zijn eerste profcontract bij Genk en zat bij de WK-selectie van Marokko. Ook hij ligt nog tot medio 2026 vast bij zijn club. Khannouss reageerde onlangs bij Het Nieuwsblad op de belangstelling van de landskampioen. "Over de interesse van Ajax gaan al vele jaren geruchten, maar het zijn dan ook geruchten. Het houdt me niet bezig, ik wil ook niet te ver vooruitkijken", aldus de Marokkaans international.

Meer nieuws

Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
27
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
32
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties