Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-talent in de wolken na mededeling Heitinga: 'Het maakte deze week af'

Laatste update:

Bakboord geeft aan dat hij lang naar zijn rentree had uitgekeken. "Ik had verwacht dat het langer zou duren", vertelt de verdediger, die door een schorsing van Boy Kemper de aanvoerdersband om kreeg tegen AZ. "Het voelde goed om het vertrouwen te krijgen van de trainer. Ik neem sowieso de leiding, maar het is lekker om met de band vooraan te lopen en mijn rentree te maken. Verdedigend voelde ik me sterk, aan de bal wat slordig. Uiteindelijk was het nog even wennen."

Na zijn rentree werd Bakboord geroepen door zijn trainer John Heitinga. "Ik kreeg van hem te horen dat ik zaterdag mee mocht trainen met Ajax 1. Toen ik dat hoorde kon het allemaal niet mooier. Het maakte deze week helemaal af", aldus Bakboord, die stiekem een beetje baalde dat hij de kampioenswedstrijd van Jong Ajax tegen MVV ging missen. "Er gingen twee dingen door mijn hoofd. 'Yes het eerste!' En daarna: 'Ah shit, ik zou de wedstrijd van Jong Ajax.' Ik sprak direct mijn moeder en vertelde dat ik waarschijnlijk niet bij de selectie van Jong Ajax zou zitten. Zij was hartstikke trots. Toen besefte ik ook hoe mooi het was om mee te trainen."

Tot een debuut bij het eerste elftal kwam het voor de jeugdinternational nog niet. "Ik wil zo snel mogelijk bij het eerste aansluiten en dat begon zaterdag al. Ik moet op deze momenten Erik ten Hag overtuigen dat ik moet spelen, of in ieder geval bij de selectie hoor."

Denk jij dat Navajo Bakboord volgend seizoen doorbreekt in Ajax 1?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties