Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-talent krijgt hulp van buitenaf: 'We bespreken wat beter moet'

Laatste update:

Hulshoff geeft De Ligt geen privé-training, maar begeleidt hem wel. Een winkelier in Abcoude die Hulshoff wel eens sprak vroeg hem of hij een ander talent van Ajax zou willen helpen: Ruben Hoogenhout. Toen Hulshoff bij een wedstrijd ging kijken viel De Ligt hem op en uiteindelijk nam hij ook hem onder zijn hoede, vertelt hij in De Telegraaf. Hij is enthousiast over de verdediger en zegt dat De Ligt veel potentie heeft.

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

"Ik leerde hem dat verdedigen niet alleen maar betekent dat je erin moet kleunen. Het is het oplossen van situaties en dat vereist veel inzicht. Er zijn duizenden omstandigheden, waarin je als verdediger verzeild kunt raken. Voetbal is een ervaringssport. Als je één keer iets meemaakt, moet je weten hoe je er de volgende keer mee omgaat", aldus Hulshoff.

De veertienvoudig Oranje-international kwam van 1966 tot 1977 uit voor Ajax en maakte deel uit van de gouden generatie die driemaal de Europa Cup I wist te winnen, begin jaren zeventig. Hij wisselt elke maand van gedachten met De Ligt. "Dan bespreken we aan de hand van de tv-beelden wat er beter moet. Nee, dat zijn geen heel lange sessies, want wekelijks nemen we ook telefonisch wat zaken door."

-
Het is goed als talenten begeleid worden door ervaren oud-voetballers

Meer nieuws

Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
0
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties