Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-talent laat zich gelden tussen 'grote jongens' bij intensieve oefenvorm

Laatste update:

Volgens de krant is in Doha te zien wat voor een veelzijdige selectie Ten Hag tot zijn beschikking heeft. De oefenmeester heeft deze week meerdere talenten meegenomen naar het land in het Midden-Oosten, zoals Ryan Gravenberch. Volgens het dagblad heeft vooral de zeventienjarige middenvelder zich laten gelden in de woestijnstaat.

Ajax-coach krijgt steun: 'Fijn dat De Telegraaf eindelijk opgehouden is over Ten Hag'

De Telegraaf schrijft dat Gravenberch, nadat hij de negentig minuten volmaakte tegen ADO Den Haag, 'vastbesloten lijkt om die positieve ontwikkeling door te trekken in de tweede seizoenshelft. Ook bij een interessante, maar allerminst eenvoudige oefenvorm, waarbij zeven Ajacieden de bal in een piepklein vak zes keer naar elkaar moeten overspelen ondanks de weerstand van acht ploeggenoten met hesjes, waarna ze met een wisselpass kunnen oversteken naar een groter veld waar gescoord kan worden.'

Dat Gravenberch bij een dergelijke oefening mag meedoen met 'de grote jongens' Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Donny van de Beek is volgens de krant een bewijs van de groei die het zeventienjarige toptalent doormaakt. 'En zo ziet het er naar uit dat Ten Hag als trainer van de koploper in het nieuwe jaar nog meer opties tot zijn beschikking krijgt, van binnenuit door gretige talenten die aan de deur kloppen en via de transfermarkt met Babel als belangrijke target.'

Meer nieuws

Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties