Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-talent onbekend met 'Zivkovic-deal': 'Ik weet er niets vanaf'

Laatste update:

Die 'iemand' is zeer waarschijnlijk Dejan Meleg, al hebben Ajax en FC Groningen nog niets gezegd. Meleg zelf heeft ook nog niets van zijn club vernomen, zegt hij in gesprek met Ajax Life. "Dat verhaal ken ik alleen uit de krant, eerlijk waar. Ik weet er niets vanaf, ben door niemand gebeld", aldus de Serviër. Hij stapte in januari 2013 over van Vojvodina naar de Eredivisonist.

Doordat Meleg vast zat aan een wurgcontract met een zaakwaarnemer en doordat hij een conflict had met zijn oude club, kon hij tot nu toe nog geen wedstrijden spelen voor Ajax. Wel kwam hij al negentien keer in actie voor het beloftenteam in de Jupiler League: hij scoorde zes keer. "Het was mijn droom om betaald voetbal te spelen, zoals het ook mijn droom is om in het eerste van Ajax te debuteren. Dat is helaas nog niet gebeurd, maar ik moet het ook verdienen", zegt de aanvaller.

Dejan Meleg speelt volgend seizoen op huurbasis bij FC Groningen

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
6
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties