Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ronald Koeman onthult wanneer Brian Brobbey pas weer inzetbaar is voor Oranje

Laatste update:

Het was woensdag even flink schrikken voor Ronald Koeman en Oranje toen Brobbey de training vroegtijdig staakte. De KNVB wilde geen enkel risico nemen en liet meteen een scan maken. Uit die scan werd duidelijk dat Brobbey 'slechts' kampte met een stijve hamstring.

Meer: Valentijn Driessen geniet van Joshua Zirkzee op training van Oranje: ‘Kunnen we veel plezier aan beleven’ | Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal

"Brobbey heeft niet getraind gisteren (vrijdag, red.)", vertelde Mike Verweij zaterdag al in de podcast Kick-off. "Hij was niet aanwezig dus ik blijf bij wat ik eerder zei. Hij zal de eerste groepswedstrijd niet gaan halen."

De berichtgeving wordt zaterdagavond bevestigd door Koeman. "De blessure valt mee. Hij heeft er zelf al iets over gezegd: het is een lichte verrekking. Tegen Polen zal hij niet beschikbaar zijn, maar we verwachten dat hij in de tweede wedstrijd wel inzetbaar is", aldus Koeman.

Koeman riep na het uitvallen van Brobbey Joshua Zirkzee bij de selectie. Met het geblesseerd afhaken van Teun Koopmeiners was er een plekje vrij voor de aanvaller van Bologna. De keuze voor Zirkzee werd vermoedelijk ook gemaakt met het oog op de fitheid van Brobbey, die wel bij de selectie blijft.

De voorhoede zal vermoedelijk bestaan uit Cody Gakpo, Memphis Depay en Xavi Simons. Het lijkt er dus wel op dat Koeman in de tweede groepswedstrijd, tegen Frankrijk, wel weer beschikt over Brobbey.

De spits van Ajax moest al meerdere wedstrijden missen in de Eredivisie vanwege hamstringklachten. Hij kwam vaak terug, maar zijn uithoudingsvermogen leek beperkt.

Meer nieuws

Kylian Mbappé wil gewoon spelen tegen het Nederlands elftal
0
Live meepraten op het EK: Slovenië - Servië
6
Francesco Farioli lyrisch: 'Hij is de beste die ik bij Ajax kan wensen'
10
'Wout Weghorst moet bij Oranje in de basis tegen Frankrijk!'
41
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Frankrijk: Simons en Veerman onder druk
18
Driessen: 'Ik stond er raar van te kijken, begrijp niet waar dat vandaan komt'
8

Meer sportnieuws

Reacties