Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax tot favoriet gebombardeerd: 'Maar het is een tweederangs ploeg'

Laatste update:

Diaz kent als voetballer in Nederland een verleden bij RBC Roosendaal, FC Eindhoven, SC Cambuur en Fortuna Sittard en is tegenwoordig in Frankrijk actief als analist voor RMC Sport. In gesprek met het weekblad Le Point waarschuwt hij Lille voor de kwaliteiten van de Amsterdammers, die vorig seizoen vriend en vijand verrasten door de halve finales van de Champions League te halen. Diaz benadrukt echter eveneens dat de ploeg van trainer Erik ten Hag afgelopen zomer kwalitatief minder is geworden.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Diaz wijst in dat kader vooral op het zomerse vertrek van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt naar respectievelijk Barcelona en Juventus. "Het is onmogelijk om zulke fenomenen te vervangen", vertelt de oud-aanvaller. "Desondanks zijn de intenties van Ajax nog altijd onveranderd: het spel is nog altijd aantrekkelijk. Maar verdedigend en in de omschakeling is het niet meer dezelfde ploeg. Ajax is een tweederangs ploeg geworden. Het zal een lastige opgave worden om het succes van vorig seizoen te herhalen, maar als de aanwinsten hun draai vinden, is het een ploeg die het iedere tegenstander lastig kan maken."

"Zelfs zonder zijn twee fenomenen blijft Ajax intrinsiek superieur aan Lille", vervolgt Diaz. "Voetballend is er geen discussie mogelijk. Buiten Paris Saint-Germain en Olympique Lyon zijn er geen andere Franse teams die in laatste drie jaar met Ajax hebben kunnen wedijveren. Lille kan proberen om Ajax het voetballen onmogelijk te maken, maar op papier zijn de Nederlanders superieur. Daar bestaat geen discussie over", besluit de analist.

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties