Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax-trainer' Slot gewaarschuwd voor Feyenoord: 'Weet hoe moeilijk die club is'

Laatste update:

"Omdat ik weet hoe moeilijk die club is. En ik vind Arne meer een Ajax-trainer, als je kijkt naar zijn filosofie en spelopvatting", zegt Konterman tegenover De Stentor. "Dus ja, toen dacht ik wel even: jongen, waar begin je aan?" De momenteel clubloze trainer is onder de indruk van de prestaties van Slot. "Toen ik nog bij de KNVB zat, jaren geleden, had ik het er weleens met Kees van Wonderen over. Dat er totaal geen filosofie was bij Feyenoord. Moet je nu eens kijken: vanaf dag één heeft Arne een plan. En dat zie je nu goed terug. Er is veel meer dominantie in het spel van Feyenoord gekomen."

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Konterman moest bij de aanstelling van Slot meteen denken aan Jaap Stam, die in 2019 al na vijf maanden opstapte als trainer van Feyenoord. "Daar heb ik me toen ook zorgen over gemaakt. Bij zijn aanstelling had ik Jaap nog een appje gestuurd. Zo van: kijk uit, weet hoe de hazen lopen. Je moet wel weten hoe zo'n club in elkaar steekt. Heb ik ook tegen Arne gezegd. Probeer de juiste mensen voor jou te winnen. Dat is zo belangrijk."

Het is nog niet bekend of Slot komend seizoen ook trainer van Feyenoord is. De 44-jarige oefenmeester houdt zijn opties voorlopig open. Volgens Konterman is de keuze om te blijven in De Kuip of na twee seizoenen te vertrekken 'niet zo moeilijk'. "Hij moet blijven natuurlijk. De Champions League wil je als coach toch een keer meemaken? Man, dat is het hoogste clubniveau. Ik weet wel: het is een grote poppenkast, maar het heeft wel iets magisch en euforisch."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
10
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties