Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-trainer Van 't Schip enthousiast: 'Hij speelde een hele goede wedstrijd'

Laatste update:

Na de stroeve eerste 45 minuten besloot de oefenmeester het roer om te gooien en paste hij een systeemwissel toe. Voor rust speelde Ajax nog met vijf verdedigers, maar in het tweede bedrijf kwamen de Amsterdammers in een 4-3-3-opstelling voor de dag.

Om die systeemwissel mogelijk te maken werd Kenneth Taylor doorgeschoven naar het middenveld. De linkspoot begon het duel nog als linkerwingback.

"We moesten wat doen om de energie te veranderen", zegt Van 't Schip over de verandering in opstelling. "Dan neem je gewoon een besluit om in ieder geval Kenneth door te schuiven, red. Kenneth speelde trouwens een hele goede wedstrijd, in de eerste helft ook al, vond ik."

"In de tweede helft heeft hij die goede lijn doorgezet op een positie waar hij natuurlijk ook al heeft gespeeld en waar hij belangrijk is geweest voor de ploeg. En daarnaast hebben we als ploeg als geheel een lift gemaakt ten opzichte van de eerste helft."

Brian Brobbey


Ook Brian Brobbey, maker van de 1-1, speelde naar behoren wat Van 't Schip betreft. De spits mocht van de medische staf van Ajax eigenlijk maar 45 minuten spelen, maar hij werd pas in minuut 69 gewisseld.

"Dat was eigenlijk niet de bedoeling", zegt Van 't Schip erover. "Gelukkig heeft Brian de minuten die hij nog op het veld heeft gestaan goed kunnen invullen, met onder andere die goal. Hij was belangrijk, dus ik ben blij dat hij weer heeft gespeeld."

Meer nieuws

'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
1
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
3
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
6
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties