Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-trainer Van 't Schip legt uit waarom hij Mannsverk niet eerder wisselde

Laatste update:

De Amsterdammers reisden na de 0-0 in het heenduel met Aston Villa hoopvol af naar Birmingham, maar kwamen er totaal niet aan te pas. De Engelsen wonnen via goals van Ollie Watkins, Leon Bailey, Jhon Duran en Moussa Diaby afgetekend: 4-0.

Ajax-middenvelder Sivert Mannsverk, die dramatisch speelde, pakte in de 66ste minuut zijn tweede gele kaart en dus rood. Tot overmaat van ramp verloor Ajax drie verdedigers door blessures: Ahmetcan Kaplan, Josip Sutalo en Devyne Rensch.

"Door die 2-0 en de rode kaart erbovenop werd het natuurlijk heel lastig om die wedstrijd nog gelijk te trekken", concludeert Van 't Schip na afloop voor de camera van ESPN. "Daarnaast hadden we ook nog eens blessures van Kaplan en Sutalo. Het werd er niet makkelijker op."

"Alles wat tegen kon zitten, zat uiteindelijk ook tegen. In dit soort wedstrijden moet natuurlijk ook veel mee zitten." Van 't Schip wijst onder meer naar een gemiste kans van Brian Brobbey op slag van rust en een eventuele rode kaart voor Watkins, die geel kreeg, na een overtreding op Diant Ramaj.

De keuzeheer zag veel misgaan bij de openingstreffer van Aston Villa. "Watkins stond helemaal vrij bij de 1-0, dat hebben we allemaal gezien. We verdedigen in de zone en dus moet je de bal aanvallen, maar dat gebeurde niet. Iedereen kon zien dat hij vrij kon inkoppen."

"Of ik het idee had dat ik Mannsverk eerder moest wisselen? Nou nee, want het gebeurde allemaal in vijf minuten", doelt Van 't Schip op de opeenstapeling van fouten van de middenvelder. "We hadden inderdaad al een wissel klaarstaan, maar uiteindelijk kreeg hij dus rood en hebben we die wissel moeten veranderen."

Meer nieuws

Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
12
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
33
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
3
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
42
Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties