Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax treft Juventus in kwartfinale Champions League

Laatste update:

In een poule met Manchester United, Valencia en Young Boys eindigde Juventus op de eerste plaats. In de achtste finales van de Champions League was de ploeg van trainer Massimiliano Allegri over twee duels te sterk voor Atlético Madrid. Na een 2-0 nederlaag in Madrid, volgde een 3-0 overwinning in Turijn. Met drie doelpunten was Cristiano Ronaldo de grote man aan de kant van de Italiaanse topclub.

Ajax heeft ruim drie weken om zich voor te bereiden, want de heenwedstrijd staat woensdag 10 april op het programma. De return vindt een week later plaats, op dinsdag 16 april. De heenduels in de halve finales worden gespeeld op 30 april en 1 mei, de returns volgen op 7 en 8 mei. De finale in het Wanda Metropolitano staat voor zaterdag 1 juni op het programma.

Speelschema kwartfinales:
9 april Liverpool - FC Porto
9 april Tottenham Hotspur - Manchester City
10 april Ajax - Juventus
10 april Manchester United - Barcelona

16 april Juventus - Ajax
16 april Barcelona - Manchester United
17 april FC Porto - Liverpool
17 april Manchester City - Tottenham Hotspur

Halve finales:
Tottenham Hotspur/Manchester City - Ajax/Juventus
Barcelona/Manchester United - Liverpool/FC Porto

Ajax plaatste zich in augustus voor de groepsfase door in de voorrondes af te rekenen met Sturm Graz, Standard Luik en Dynamo Kiev. In een poule met Bayern München, Benfica en AEK Athene eindigden de Amsterdammers op een knappe tweede plaats. In de achtste finales bleek het team van trainer Erik ten Hag over twee duels te sterk voor titelverdediger Real Madrid. Na een 1-2 thuisnederlaag volgde de historische 1-4 overwinning in het Santiago Bernabéu. Door de kwalificatie voor de kwartfinales zullen de verdiensten van Ajax dit Champions League-seizoen boven de tachtig miljoen euro uitkomen.

Verwacht jij dat Ajax de halve finale van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
0
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
4
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties