Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax troeft Europese topclubs af: 'We arriveren woensdag of donderdag'

Laatste update:

Antonucci werd zaterdag zestien jaar oud en kan nu dus vastgelegd worden door Ajax, dat de jongeling voor drie jaar vast gaat leggen. "We zullen woensdag of donderdag arriveren", zegt Carmelo Antonucci, de vader van Franco, tegen Ajax Showtime. "We hebben voor Ajax gekozen omdat het de beste opleiding van de wereld heeft voor een voetballer."

"Het gaat om de ontwikkeling van Franco", benadrukt Antonucci senior. "De reputatie van Ajax als kenniscentrum is ongeëvenaard." Antonucci beschrijft zijn zoon als 'een echte nummer tien' en ook AC Milan, Juventus, Chelsea, Manchester City, Manchester United en Barcelona zouden interesse hebben gehad. Ajax zou ongeveer een half miljoen euro moeten betalen.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
18
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties