Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax troeft Europese topclubs wellicht af: 'Overmars volgt hem op de voet'

Laatste update:

"Ajax staat zeker niet bovenaan het verlanglijstje, maar het kan misschien wel de oplossing zijn", zo schrijft de Deense krant maandagochtend. "Eriksen beheerst de Nederlandse taal, kent de Eredivisie en Amsterdam als stad. Hij zal waarschijnlijk geen aanpassingsproblemen kennen. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, volgt de situatie rondom Eriksen op de voet. Het lijdt geen twijfel dat men er alles aan zal doen om hem binnen te halen, mocht die mogelijkheid zich binnenkort voordoen." Struikelblok is wellicht het jaarsalaris van 7,5 miljoen euro, waardoor Eriksen alleen op huurbasis bij Ajax lijkt terug te keren.

Driessen doet aankoopsuggestie voor Ajax: 'Zou goed binnen het beleid passen'

De chef voetbal van De Telegraaf adviseert directeur voetbalzaken Marc Overmars.Lees artikel

Ekstra Bladet denkt dat Eriksen als huurling van Ajax zijn loopbaan weer nieuw leven kan inblazen, wat ook weer voordelig lijkt te zijn voor Inter. Met speeltijd in Amsterdam stijgt de transferwaarde van de middenvelder, die dan in de zomer voor een mooi bedrag kan worden verkocht. Het is niet aannemelijk dat Eriksen, met een contract tot medio 2024 in Milaan, onder trainer Antonio Conte nog veel aan spelen zal toekomen. Een tussentijds vertrek lijkt dan ook de beste oplossing voor beide partijen.

Het Deense medium schuift tevens Paris Saint-Germain naar voren als mogelijke nieuwe werkgever van Eriksen. De voormalig Ajacied werkte bij Tottenham Hotspur enkele jaren samen met Mauricio Pochettino, de nieuwe trainer van PSG. Daarnaast wordt ook de link gelegd met het Barcelona van trainer Ronald Koeman. Mocht Eriksen willen terugkeren in de Premier League, dan komen onder meer Manchester United en Arsenal in beeld. Tot slot wordt ook een eventuele overstap naar de Bundesliga, met Bayern München als voornaamste kandidaat, besproken.

Zie jij een tweede dienstverband van Christian Eriksen bij Ajax zitten?

Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
0
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
13
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
27
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties