Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax troeft Feyenoord en Turkse topclubs af in strijd om nieuwe doelman

Laatste update:

Ajax was sinds het vertrek van Steur op zoek naar een nieuwe doelman en heeft die in de persoon van Alegoz gevonden. Alegoz verdedigde afgelopen seizoen het doel van Sparta Onder-16 en komt bij de Amsterdammers in de Onder-17 terecht. Ajax heeft de komst van de jonge doelman nog niet bekendgemaakt, terwijl Alegoz zelf zijn Linkedin-profiel wel heeft gewijzigd. Ook heeft hij onder met het bericht over de contractverlenging van Dusan Tadic bij Ajax onlangs geliket.

Alegoz had eveneens de mogelijkheid om naar Feyenoord, Galatasaray of Fenerbahçe te gaan, maar gaf de voorkeur aan een overgang naar Ajax. Het is niet voor het eerst deze jaargang dat Ajax aan het langste eind trekt als het om het inlijven van een jeugdspeler gaat. In mei van dit jaar werd bekend dat Kayden Wolff, die eveneens werd begeerd door Feyenoord, naar Ajax komt. Anderzijds was PSV Ajax te slim af in de strijd om Yiandro Raap. De centrale verdediger werd door de Eindhovenaren overgenomen van Feyenoord.

De van Sparta overgenomen Alegoz moet bij het gat opvullen dat Steur eerder deze maand achterliet. Steur werd door Bayer Leverkusen weggeplukt bij Ajax Onder-17. De zestienjarige doelman zou komend seizoen actief zijn voor de jeugdselectie van de Amsterdammers, maar verkiest een Duits avontuur boven een langer verblijf bij Ajax. De nieuwe werkgever van Steur betaalt slechts een opleidingsvergoeding. De talentvolle doelman kwam de afgelopen zeven seizoenen al uit voor Ajax, nadat hij in de zomer van 2015 weggehaald werd bij RKAV Volendam.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
16
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties