Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax uitonderhandeld met Van de Beek; Neres blijft zeer waarschijnlijk'

Laatste update:

Van de Beek wordt al geruime tijd in verband gebracht met clubs als Real Madrid en Manchester United. Ajax heeft aangegeven dat het bereid is om mee te werken met het vertrek van een aantal spelers, maar buitenlandse clubs hoeven er niet op te rekenen dat de Amsterdammers uitverkoop houden. Alleen wanneer het juiste bedrag wordt betaald, zal directeur spelerszaken Marc Overmars het licht op groen zetten.

Transferadvies Van de Beek van oud-leermeester bij Ajax: 'Daar moet hij stappen maken'

Ajax-trainer Erik ten Hag meldde onlangs dat de transferplannen door de coronacrisis niet door kunnen gaan. Inkomende transfers zitten er voorlopig niet in, maar volgens het weekblad is dat niet het geval wanneer sterkhouders verkocht worden. Als spelers als Onana, Tagliafico en Van de Beek vertrekken, zal Ajax voor hen vervangers aantrekken. Ten Hag krijgt voor volgend seizoen in ieder geval de beschikking over een nieuwe speler. Antony is voor maximaal 22 miljoen euro overgenomen van São Paulo en sluit op termijn aan in Amsterdam.

David Neres leek voor de winterstop bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De Braziliaanse buitenspeler raakte echter geblesseerd aan zijn knie in de uitwedstrijd tegen Chelsea begin november. Sindsdien kwam hij niet meer in actie. Volgens Voetbal International is het zeer waarschijnlijk dat hij na zijn blessure bij Ajax blijft. Zijn contract loopt tot medio 2023 door in de Johan Cruijff ArenA.

Verwacht jij dat Donny van de Beek komende zomer een toptransfer maakt?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
6
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties