Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-uitvaller komt met goed nieuws: 'Het was enkel een trap'

Laatste update:

De verdediger annex controlerende middenvelder heeft nu via zijn Instagram-account echter laten weten dat het goed met hem gaat: "Ik wil alle mensen bedanken die bezorgd waren over mijn uitvallen. Het was enkel een trap", laat hij weten in een kort bericht op het sociale medium.

Martínez was vrijdag niet de enige uitvaller, aangezien zijn vervanger Edson Álvarez en Donny van de Beek eveneens het einde van de wedstrijd niet haalden. De Mexicaan kreeg te maken met een elleboog in het gezicht, waarna hij gehecht moest worden. Later bleek dat hij ook een stukje van zijn tand miste na het incident.

Van de Beek werd op zijn beurt twintig minuten voor tijd uit voorzorg naar de kant gehaald en vervangen door Razvan Marin. De Oranje-international kampt met lichte klachten aan zijn hamstring, maar liet vlak na de wedstrijd in de catacomben van onderkomen van PEC al weten dat er 'niks ernstigs aan de hand was.'

Denk jij dat Ajax in Londen van Chelsea gaat winnen?

Meer nieuws

Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
4
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
19
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties