Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax vecht met Bayern München en Juventus om handtekening Italiaans toptalent

Laatste update:

Bayern wil Della Rovere, die in juni van dit jaar zijn zeventiende verjaardag viert, in eerste instantie laten aansluiten bij de academie. Over de plannen van respectievelijk Ajax en Juventus is momenteel minder bekend, al wordt hij door scouts van beide clubs wel op de voet gevolgd.

De op 4 juni 2007 geboren Della Rovere speelde in het verleden driemaal voor het Onder 15-elftal van Italië. Vorig jaar februari volgde zijn eerste optreden in Italië Onder 16. Het alom geprezen en begeerde talent staat op 45 wedstrijden in diverse jeugdteams van Cremonese, dat uitkomt in de Serie B.

Groot talent


Della Rovere wordt in Italiaanse voetbalkringen gezien als een aanstormend talent. De linksbenige Italiaan speelt zijn wedstrijden in de jeugdafdeling van Cremonese voornamelijk als aanvallende middenvelder. Het is wachten op zijn debuut in de hoofdmacht van de club.

Zijn vuurdoop in de hoofdmacht van de Italiaanse tweedeklasser lijkt een kwestie van tijd. Della Rovere zat al acht keer op de bank tijdens een competitiewedstrijd van Cremonese, maar speeltijd zat er dus nog niet in. De middenvelder werd op 16 maart voor het laatst opgenomen in de wedstrijdselectie.

Ajax zoekt talent


Dat Ajax buiten Nederland op zoek is naar talent, werd vorige maand nog maar eens duidelijk. De Amsterdammers werden namelijk in verband gebracht met Martin Henrion, een zestienjarige doelman van Standard Luik. Diverse Bundesliga-clubs hebben de Belgisch jeugdinternational eveneens op de korrel.

Sacha Tavolieri, journalist van RMC Sport, schreef dat Ajax 'zeer gecharmeerd' van hem zou zijn. Henrion debuteerde nog niet in de hoofdmacht van Standard Luik en wordt door Ajax aangemerkt als een aanwinst voor de jeugdopleiding.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties