Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax veegt eerste bod resoluut van tafel; Neres hoopt op doorbraak'

Laatste update:

Volgens het Braziliaanse medium speelt Marc Overmars 'een hard spel' en heeft de directeur voetbalzaken van Ajax de eerste aanbieding van Atlético daarom resoluut afgewezen. Neres ziet een overstap naar de nummer twee van LaLiga naar verluidt zelf erg zitten en hoopt dat de clubs er in de nabije toekomst uit zullen komen. Ook zijn oude club São Paulo, dat bij het verkopen van de vleugelspits aan Ajax een doorverkooppercentage bedong, volgt de transferperikelen nauwgezet.

Eerder berichtte het Spaanse AS al over de interesse van Atlético Madrid in Neres. Los Colchoneros zien in ieder geval Antoine Griezmann komende zomer vertrekken en ook de toekomst van Diego Costa in het Wanda Metropolitano is ongewis. Trainer Diego Simeone zou daarom bij de clubleiding hebben aangedrongen op aanvallende versterkingen. Overigens zouden ook Paris Saint-Germain, AC Milan en Everton een oogje hebben op Neres.

Neres werd door Ajax in januari 2017 voor twaalf miljoen euro overgenomen van São Paulo. De Braziliaanse vleugelaanvaller had aanvankelijk moeite om een basisplaats af te dwingen, maar beleefde onder trainer Marcel Keizer zijn doorbraak in Amsterdam. Afgelopen seizoen ruimde coach Erik ten Hag in de meeste belangrijke wedstrijden van Ajax een basisplaats in voor Neres, die in vijftig officiële wedstrijden twaalf keer scoorde. De dribbelaar debuteerde dit jaar verder voor het nationale elftal van Brazilië.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
1
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties