Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax vergeet ik nooit, ik ben daar groot geworden en heb daar naam gemaakt'

Laatste update:

"Ajax vergeet ik nooit, ik ben daar groot geworden, ik heb daar ook een beetje naam gemaakt. En het is echt mooi om die jongens die een lichting onder me zaten zo bezig te zien afgelopen jaar. Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek; het is mooi om te zien wat ze samen hebben bereikt", vertelt Bazoer. Hij verliet Ajax in januari 2017 voor een dienstverband bij VfL Wolfsburg, maar de periode in Duitsland werd geen doorslaand succes.

Na huurperiodes bij FC Porto en FC Utrecht is Bazoer nu definitief naar Vitesse vertrokken. In Arnhem heeft hij zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. "Ik had heel veel opties in het buitenland, maar ik heb gewoon een heel goed gevoel bij de Eredivisie. Toen Vitesse kwam, moest ik deze kans grijpen. Ik heb ook ambities, ik ben 22 jaar en ik wil shinen. Ik heb veel meegemaakt en wil gewoon weer voetballen. Het ligt bij mezelf", legt de zesvoudig Oranje-international uit.

Bazoer weet dat de competitie-opening voor Vitesse niet gemakkelijk zal zijn, ondanks dat er het nodige veranderd is bij Ajax. "Ajax is in bloedvorm, denk ik. Als ik zie wat ze hebben aangetrokken... Vitesse heeft natuurlijk ook al jaren goede spelers, daar staan ze om bekend. Ook dit seizoen staat er absoluut een goed team. We gaan net als ieder jaar voor Europees voetbal", stelt Bazoer. "Tegen Ajax spelen, is moeilijk en mooi, maar als we die winnen... Dan zit je meteen lekker in de flow."

Eredivisie
Vitesse
2 - 2
Ajax
Vitesse - Ajax eindigt in een ...

Meer nieuws

Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
9
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
14
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties