Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verhuurt verdediger aan sc Heerenveen: 'Een belangrijke stap'

Laatste update:

Frank de Boer gooide Dijks voor de leeuwen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV; hij was toen basisspeler. Nadien volgden nog zes optredens in de competitie en twee in het bekertoernooi. Dijks concurreert op de linksbackpositie met Daley Blind, maar moet de Oranje-international nog wel voor zich dulden.

Om zijn ontwikkeling niet in de weg te staan, stemde Ajax daarom in met een verhuurperiode bij sc Heerenveen. Daar is Marco van Basten trainer. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zegt op de clubwebsite van Ajax dat hij sc Heerenveen als een goede bestemming ziet voor Dijks. "We hebben veel vertrouwen in zijn kwaliteiten. Voor zijn ontwikkeling is dit een belangrijke stap."

Denk jij dat Mitchell Dijks nog toekomst heeft bij Ajax?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties