Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verlengt contract achttienjarig talent na succesvol trainingskamp

Laatste update:

Rasmussen kwam in de zomer van 2019 voor een afkoopsom van drie miljoen over van Nordsjaelland, waar hij de jeugdopleiding doorlopen heeft. In zijn openingsseizoen speelde de spits wedstrijden namens Ajax Onder-17 en Ajax Onder-18, waarna hij in augustus 2020 debuteerde in het profvoetbal. Rasmussen debuteerde tijdens de 0-4 zege van Jong Ajax op Roda JC Kerkrade. Hoewel de aanvaller al tot 563 speelminuten kwam bij de Amsterdamse beloften, wist hij nog niet tot scoren te komen.

Een contractverlenging hing al in de lucht, daar hij met de A-selectie mee mocht op het trainingskamp in De Lutte. Tegen Koninklijke HFC en Paderborn kon Rasmussen rekenen op speelminuten. "Ik ben blij en trots", reageert Rasmussen verheugt op de officiële website van Ajax.. "Mijn familie is dat ook. Ik wil dit seizoen mijn debuut maken in Ajax 1, dat is mijn doel. In Jong Ajax wil ik bovendien een vaste waarde worden."

"Het was leuk om met die grote spelers mee te draaien", vervolgt Rasmussen. "Ze hebben veel ervaring, dus dat was een mooie kans. Zeker over de speelstijl leer je veel, want je moet als je de bal krijgt veel nadenken en weten wat je wil doen", aldus de Deen, die bovendien druk bezig is met het leren van de Nederlandse taal. "Ik ben nu anderhalf jaar bezig met een taalleraar, twee keer per dag. Daar heb ik hard aan gewerkt. Het eerste half jaar was het wennen hier, met een andere familie, taal en omgeving. Maar nu is het goed en voel ik mij hier thuis."

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
63
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties