Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax verlengt contract: 'Ben echt blij, dit is het perfecte verjaardagscadeau'

Laatste update:

De aanvallende middenvelder kwam in 2017 over van het Deense FC Kopenhagen. Op 12 januari van dit jaar maakte Jensen zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Tot nu toe speelde hij twee wedstrijden voor de beloften van Ajax. Afgelopen maandag maakte hij zijn eerste goal namens Jong Ajax tegen Helmond Sport.

"Ik ben echt blij, dit is het perfecte verjaardagscadeau", zegt Jensen over zijn nieuwe contract op de clubsite van de Eredivisionist. "Mijn familie is overgekomen. Vanavond gaan we het goed vieren." Dinsdag miste Jensen nog een penalty in de confrontatie met Paris Saint-Germain in de UEFA Youth League. "Maandag was perfect, dinsdag baalde ik enorm. Dat is het voetballeven. Het gaat op en neer, maar dit soort tegenslagen maken je alleen maar sterker. Al met al kan ik zeggen dat het een heel mooie week voor me is."

Verwacht jij dat Victor Jensen in de toekomst een basisspeler wordt bij Ajax?

Meer nieuws

Manchester United legt voorzichtig contact met mogelijke opvolger Ten Hag
2
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
7
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties